De laatste hordes…

23 juli 2019 0 Door Loes Kolsters

Deze foto nam ik met de kids. In Parijs.
Toen ik begon aan het avontuur om dromen uit te laten komen. En nu? Neem ik de laatste hordes voor de gedegen voorbereiding…
Louise goes Paris.


Ik heb er zo veel zin in! Spannend ook!
Ik voel me een plattelandspuber die verliefd geworden is op die ene volwassen gedistingeerde man uit de grote stad. Maar dan ben ik die moeder die verliefd geworden is op de plantaardige keuken. En verlangt naar het hoogst haalbare daar uithalen wat er in zit…

Eind oktober ga ik. En dat heb ik ook mede aan jullie te danken…
Ik zal ze missen, al die weken, mijn koters.
Maar wat zijn 10 weken op een mensenleven?

Voor mij worden deze weken….

Introduction to vegan cuisine
Art of the starte and art of the main
French autumn and winter cuisines
Holiday pastry and deserts