STRESSSS !!!

23 juli 2019 0 Door Loes Kolsters

Archhhhh ! Veranderde data in Parijs!
Lukt dat met het regelen op het werk?
Een week extra slaapplek regelen, een week extra kosten, en minder inkomen…
Ook tegenvallertjes horen er bij!

Gelukkig heb ik op het werk gegarandeerd verlof kunnen regelen, kreeg ik hulp van Desiree en Door met de schriftelijke uiteenzetting naar Parijs toe, en wacht ik nu op reactie vanuit het Instituut. Zo spannend allemaal! Een plek onder de brug ga ik vast wel vinden..

In September kook ik het vuur uit mijn sloffen en of ik het financieel helemaal gedekt ga krijgen? Ik denk van niet… Maar het gaat me zeker niet tegenhouden! Wil jij nog ergens aansluiten? Rebelatte, buttons (preiffeltoren), bestek met tekst kopen of mee eten ? Hieronder zet ik nog eventjes wat mogelijkheden tot mee eten op een rijtje, en heb je vragen, stel ze gerust;

6 september BBQ (aanschuiftafel) ongedwongen in en om ‘t huis, kids welkom! Soep van de velgenkachel, Plaatjes draaien, samen een burgertje bakken, salades, sauzen en kennis maken met leuke mensen!

20 september kan je aanschuiven bij cafe de Doornboom in Middelbeers waar ik kook met de bewoners van Amarant. Plantaardige tapas op tafel! (Opgeven via de Doornboom)

17 oktober uitzwaaitafel. De laatste aanschuiftafel en mogelijkheid aan te schuiven voor ik naar Parijs vertrek! We eten de succesnummertjes van alle verschillende aanschuiftafels die dit jaar de revue zijn gepasseerd. Een afscheidsavond met een feestelijk tintje!

Ik gooi een lekker Franstalig plaatje op de platenspeler ! Geniet van jullie vakantie!