Turbulente Week

12 mei 2019 0 Door Loes Kolsters

Wat een turbulente week! 
Met een nog turbulentere op komst! Natuurlijk gaf ik al workshops, maar afgelopen periode lijkt dit wel een behoorlijke vlucht te nemen. Workshops, aanschuiftafels, bestellingen, afhaaldiners… mijn gewone baan bij NS is er natuurlijk en ergens tussendoor nog tijd vinden voor administratie, mijn kinderen en ook niet onbelangrijk… ademhalen!

Er kwamen weer wonderlijke ontmoetingen op m’n pad met meer mensen dan ik hier benoem hoor, maar met onder andere de fijne Danny die naar Santiago de Compostela fietste, en hierna vegan ging eten. En met Maartje de Haan, die prachtig kan schilderen en met me sprak op de hoek van de straat. En ik kreeg van Maartje van de Schoot van voet & wellness een ‘verplichte’ ontspanningspauze aangeboden. 
O zo welkom!

Ik kreeg donaties in de vorm van hulp, lieve kaartjes met bijdrage aan de studiekosten, tikkies, de verkoop van pastasaus van gekregen bio tomaatjes van Oirschot Organics en ook de Facebook sponsoractie bracht me weer een stukje verder richting de culinaire hoofdstad. (Deze week ga ik de teller op de website weer updaten, en als je mij recent sprak dan weet je dat ik een rotsvast vertrouwen heb in een finish halen)

Ook sprak ik met diverse mensen over Parijs afgelopen weken. En over de plannen als ik terug ben uit Parijs. 
Dat was zwaar, vooral omdat ik gedwongen werd zakelijk te kijken en denken, waar ik het liefste vanuit mijn hart, enthousiasme en spontaniteit wil handelen. Maar ik weet wat me te doen staat nu. Daarvoor speciale dank aan RC Best – Oirschot. (En aan dochter Veralynn die hiervoor de eerste stappen nam)

Eigenlijk had ik dit weekend in Parijs willen zijn om dingen te regelen, maar dat bleek toch niet te kunnen. Vooral door mijn (te) volle agenda. 
Nu moeten er nog ècht nog wel wat dingen geregeld worden, en zal ik mijn allerbelabberdste Frans weer eens uit de kast moeten trekken. Dingen werken in Frankrijk/Parijs zakelijk gewoon echt net wat anders dan hier. En Yes, dat is moeilijk. Ik sprak er onder andere over met mijn ouders die net als ik, de dingen graag goed regelen. Nu echter ? Denk ik dat dit voor mij bedoeld is als een lesje loslaten…. en vertrouwen op wat er te gebeuren staat…